Het ei zei

Het ei zei

De moeite waard

Muziek: Mathieu Mathieu
Film: Cyril Mennegun - Louise Wimmer
Film: Léa Pool - Maman est chez le coiffeur
Film: Julia Murat - Historias

It's

Achter het nieuwsPosted by gerrit 01 Feb, 2011 20:42

IMpact Retail, het moederbedrijf van It's Electronics is failliet verklaard. Al eerder werd al uitstel van betaling aangevraagd. Winkels werden gesloten. Tja, de concurrentie van de webwinkels, die dezelfde soort apparaten aanbieden, was te groot.

Tilburg heeft een winkel en een distributiecentrum van It's. Zoon O heeft enige tijd gewerkt op het distributiecentrum. Hij had zijn kracht mee, want het was veel sjouwwerk. Er moest op de meest lastige plaatsen bezorgd worden.

Voor een sinterklaasfeest wilde ik als surprisecadeau voor O een fotocollage maken van bepaalde facetten in het leven van hem. Verleden, heden, gekke situaties. Zo trok ik ook naar het distributiecentrum van It's, om daar foto's te maken.

Ik had net één foto gemaakt, toen er een mannetje op me af kwam, met de vraag wat ik aan het doen was. Foto's maken, zei ik, in het kader van een sinterklaassurprise voor iemand die daar werkte. Hij nam genoegen met de uitleg, maar ik moest wel stoppen, want It's hield niet van bedrijfsspionnage.....

Tja....

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Xiwel 05 Feb, 2011 13:44

Liep net nog langs de Alkmaarse It's. Binnen was alles donker, maar aan de buitenzijde knipperde nog de 'feerstverlichting'. Iets met blauwe ballen om klanten naar een gesloten deur te lokken. :-)

Posted by Laurent 04 Feb, 2011 10:13

Nee precies, je wilt als bedrijfsspion weten hoe ze de hele tent failliet hebben laten gaan.

Posted by Bertie 04 Feb, 2011 08:15

Wat een mop zou dat zijn, een spion als medeblogger. 'Aangenaam. De naam is Bond, voorlopig zonder nullen':-)))

Posted by gerrit 02 Feb, 2011 20:04

Casa: Ik zal eens informeren wat de bedoeling is van dat gebouw.

Posted by CasaSpider 02 Feb, 2011 13:09

Op mijn dagelijkse treinreis van Den Bosch naar Rijen kom ik uiteraard langs Tilburg. Daar zag ik vlak tegen het spoor het Its-gebouw, dat is me nogal geen kleintje. Wat gaan ze daarmee doen, is wel een A-lokatie. Toch?