Het ei zei

Het ei zei

De moeite waard

Muziek: Mathieu Mathieu
Film: Cyril Mennegun - Louise Wimmer
Film: Léa Pool - Maman est chez le coiffeur
Film: Julia Murat - Historias

Herbalife

NostalgiePosted by gerrit 21 Mar, 2012 12:18

Vele jaren geleden kon je niet bij je auto terugkomen, waar die ook geparkeerd stond, of er zat een visitekaartje van Herbalife onder de ruitenwisser. Afvallen zonder honger te lijden. Adressen, waar je allerlei slankheidsprodukten kon kopen, stonden erop. Het was in de tijd van de tupperwareparty's.

Van de ene dag op de andere dag stopte het spammen. Afgezien van die kaartjes heb ik nooit iets gehad met Herbalife. Ik kende ook geen mensen die iets met Herbalife deden. Het hele fenomeen Herbalife raakte in de vergetelheid. Tupperwareparty's, die heb ik nog wel meegemaakt. Maar ook daar hoor ik eigenlijk niks meer van.

Vandaag reed ik achter een auto van Herbalife. Hé, die bestaan nog, was mijn reactie. Niet dat ik er iets mee wil, maar toch.

Dan zullen de tupperwareparty's ook nog wel bestaan...

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bertie 21 Mar, 2012 18:23

Herbalife was poeiervoer.
'n Shake voor elke maaltijd in diverse smaken, daartussendoor fatburners in de vorm van, ik meen, tabletten. Een extra watertje met een 'wonderwerking'.
Mijn man heeft het ooit geprobeerd en hij viel inderdaad af; het was zo duur dat hij nog geen fatsoenlijke kroket meer kon betalen :-)
Je valt af als je je eraan houdt maar dat is niet vol te houden; je mist tezeer de normale maaltjden