Het ei zei

Het ei zei

De moeite waard

Muziek: Mathieu Mathieu
Film: Cyril Mennegun - Louise Wimmer
Film: Léa Pool - Maman est chez le coiffeur
Film: Julia Murat - Historias

Elfstedentocht

SportkaternPosted by gerrit 18 Dec, 2012 11:20

De winkeliersvereniging Den Besterd in Tilburg dacht: je kan wel steeds praten over de Elfstedentocht, maar je zult hem ook een keer moeten organiseren.

Dat is afgelopen weekend gebeurd. Op het Besterdplein en doorheen de Besterdring stonden allerlei kraampjes die onderdeel vormden van een wandeltocht. Bij één van de winkels kon je een stempelkaart afhalen, waarna de tocht bij Leeuwarden kon beginnen. De eerste stempel. Waarna de tocht langs de andere stempelplaatsen geleid wordt.

Bij de ene kraam kreeg je iets lekkers op een stokje, bij de andere kon je sjoelen, of kreeg je een kop warme chocomel. Natuurlijk ontbrak het beroemde bruggetje bij Bartlehiem niet:

Het was een leuk opgezet parcours. Was je stempelkaart vol bij terugkomst aan de kraam van Leeuwarden, dan kreeg je het felbegeerde kruisje, en een klein presentje.

Voor de winkeliers een leuke manier om meer onder de aandacht te komen. Er was een gezellige sfeer, maar het was niet druk.

En nee, wij hebben het parcours niet gelopen, althans niet met een stempelkaart in de hand.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lien 19 Dec, 2012 22:17

Nu maar weer eens een échte! Wel leuk dat ze dit organiseren trouwens.

Posted by Bertie 19 Dec, 2012 21:00

Wat apart, Bartlehiem in Brabant. Wel leuk. Deze winkeliers doen veel moeite, ze verdienen extra aandacht en aanloop!