Het ei zei

Het ei zei

De moeite waard

Muziek: Mathieu Mathieu
Film: Cyril Mennegun - Louise Wimmer
Film: Léa Pool - Maman est chez le coiffeur
Film: Julia Murat - Historias

Mini en maxi

Met een knipoogPosted by gerrit 06 Mar, 2013 20:41

De AH heeft weer een actie: het sparen van keukenmini's. De actie loopt tot en met 17 maart. Bij elke bestede 15 euro krijg je een mini. Nu is 15 euro best veel, dus op eigen kracht zul je niet snel alle mini's die er zijn bij elkaar kunnen sparen/kopen. Ionica Smeets heeft er een goede column over geschreven.

Zoals met de voetbalplaatjes proberen de kinderen hun verzameling te vervolmaken door onderling te ruilen. Of door de mensen bij de kassa's op te wachten: 'Hebt u ook mini's?'

Vandaag was er een ruilmiddag door AH zelf georganiseerd. Wie dubbele mini's heeft, kan ze ruilen tegen mini's die hij nog niet heeft. Je hoefde maar een lijstje te geven, en een AH medewerker/-ster pakte ze uit een bak. Mits ze voorradig waren natuurlijk.

De kleine heeft al bijna alle 50 mini's bij elkaar gespaard en geruild. De laatste trofee tot dusver was een zak frites. Bij de AH zelf niet voorradig, maar wel bij een ander kindje. Geruild tegen een spiegelei.

Na het mini-ruilen moest de kleine naar zwemles.

En wat zagen we daar? De maxi-variant:

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by gerrit 09 Mar, 2013 23:49

Bertie: Al die acties horen onder het kopje: 'De invloed van het kind op het koopgedrag van de ouder'

Posted by Bertie 08 Mar, 2013 22:31

O die acties. Hier staan ook altijd een paar kinderen te wachten met de vraag: "Heeft U nog..." Bij AH, Janlinders, nu weer bij het Kruidvat.Het is een uitgekiend middel tot klantenbinding. Tja, je hebt (buur-)kinderen, je doet wat voor ze.Dus je doet je best.Geef mij maar een patatje :-)