Het ei zei

Het ei zei

De moeite waard

Muziek: Mathieu Mathieu
Film: Cyril Mennegun - Louise Wimmer
Film: Léa Pool - Maman est chez le coiffeur
Film: Julia Murat - Historias

Hondenpoepzakjes

MaatschappelijkPosted by gerrit 03 Sep, 2013 10:19
Een steeds terugkerende ergernis. Hondenpoep die niet opgeruimd wordt. Toen wij nog een hondje hadden, en uitlieten, hadden we aan de riem een paar boterhamzakjes geknoopt, of andere kleine plastic zakjes. In de buurt was altijd wel een afvalstandaard waar je het volle zakje in kon gooien.

Niet iedereen komt op het idee, van die zakjes aan de riem. Om die mensen tegemoet te komen, zijn er gemeenten die voor een speciale service zorgen.

Ik kwam het tegen in L'Isle-Adam, een plaatsje bij Parijs:Maar ook in een park in Johannesburg. (Moeten er natuurlijk wel zakjes aan de rol hangen):Gister zag ik iets dergelijks in een straat in Tilburg. Persoonlijk initiatief. Ook een service voor de hondenuitlater die geen zakje bij zich heeft, maar waarschijnlijk geboren uit ergernis: de constante drollen voor het huis. Dat groen heeft natuurlijk een grote aantrekkingskracht op de hond.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.