Het ei zei

Het ei zei

De moeite waard

Muziek: Mathieu Mathieu
Film: Cyril Mennegun - Louise Wimmer
Film: Léa Pool - Maman est chez le coiffeur
Film: Julia Murat - Historias

Ellen Dikker

KunstuitingenPosted by gerrit 11 Apr, 2014 11:45

Mijn baas gaat eigenlijk nooit naar de schouwburg omdat hij daar geen tijd voor heeft, maar krijgt als relatiegeschenk wel eens een theaterbon. Of ik misschien iets met zo'n bon kon doen. Nou, dat kunnen we wel.

We sloegen de agenda van TheatersTilburg erop na, en zagen Ellen Dikker aangekondigd staan, met haar show 'Horten en stoten'. We hadden nog nooit van Ellen Dikker gehoord, maar het onderwerp 'de kwakkelende medemens' sprak ons wel aan. Altijd even afwachten hoe dat verwerkt wordt in een show natuurlijk.

Humortv was er om opnames van de show te maken. Voor een DVD en voor registratie op de TV zelf. Van te voren moest het geluid getest worden. Klappen, lachen, de sfeer bij het publiek zat er goed in.

Samen met Martijn Donders zette Ellen Dikker een zeer humorvolle show neer. Acrobatiek op een rollator was een mooi intermezzo. Verder waren er natuurlijk de loopkrukken en de rolstoel als attribuut. Zijwegen naar de participatiemaatschappij, en het alsmaar ouder worden van de mens. 'In Afrika ben je met 40 jaar bijna dood, en dan moet je hier nog ruim 40 jaar. Pfff'

Ellen Dikker was voor ons een openbaring.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ximaar 14 Apr, 2014 15:28

Deze show heb ik nog niet gezien, maar eerder werk vond ik ook al erg leuk.